Reiki škola

    Od danas imate mogućnost da izučite sve do najvećeg.

 

REIKI TEČAJ I.  STUPANJmlin

REIKI u prijevodu s japanskog znači univerzalna životna  energija (rei-životna, ki-energija). Radi se o suptilnoj energiji koja sve održava na životu i bez koje ništa ne bi postojalo. Tvorac Reikija  je dr. Mikao Usui koji je krajem 19. stoljeća u suptilnom traganju za primjenom te energije, osvijestio tu duhovnu tehniku iscjeljivanja.

REIKI je dio svakog od nas i djeluje uvijek i svuda. Energija iscjeljuje na svim razinama – fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i spiritualnoj. Može ublažiti bol, usklađuje čitav organizam, jača imunološki sustav, potiče dobro raspoloženje, pomaže kod strahova i depresija te u svim drugim područjima života. REIKI podržava sve medicinske terapije i odlično se kombinira s drugim metodama iscjeljivanja.

REIKI je visoko inteligentna energija koja se sama prilagođava  svim potrebama i nije vezana uz nikakvu ideologiju, vjeru ili sektu. Kroz REIKI, čovjek se duhovno razvija i spiritualno napreduje. Svako ljudsko biće posjeduje REIKI energiju koju samo treba aktivirati i otvoriti.

Kod osobe koja je inicirana u reiki iscjeljitelja, energetski kanali su otvoreni reiki usklađivanjima i očišćeni od blokada. Osoba tada prima pojačanu životnu energiju ili ki za svoje osobno iscjeljivanje i postaje povezana s izvorom univerzalnog kija. Sve što je živo sadrži ki, a reiki usklađivanjima primatelj pojačano prima tu energiju iz beskrajnog izvora. Nakon primanja prvog usklađenja, iniciranjem u I. stupanj reikija, primatelj postaje kanal za tu univerzalnu iscjeljivačku energiju. Od inicijacije pa do kraja života sve što osoba treba učiniti da bi se povezala s iscjeljivačkim kijem jest polaganje ruku na sebe ili nekog drugog i ki će automatski poteći kroz nju. Sama inicijacija povećava životnu energiju osobe koja ju je primila. U nekoliko kratkih minuta (koliko traje proces iniciranja), primatelj dobiva dar koji zauvijek mijenja tijek njegovog života na pozitivan način. Inicijacije nisu iscjeljivački tretmani već staraju iscjeljitelja. Kod I. stupnja reikija primatelj prima prvo usklađenje, a ukupno postoje četiri usklađenja.

REIKI se dijeli na tri stupnja. U I. stupnju reikija samo usklađenje iscjeljuje nelagode na fizičkoj razini osobe koja ga prima. Njeno se fizičko zdravlje često mijenja u mjesecima nakon inicijacije. Tretmani I. stupnja služe primarno za samoiscjeljivanje i iscjeljivanje druge osobe koja je fizički prisutna. To je direktno iscjeljivanje i pritom iscjeljitelj mora polagati ruke direktno na sebe ili drugu osobu. Nakon početne inicijacije/usklađenja dovoljno je da osoba postavi ruke na bolno mjesto ili da učini potpuni tretman, a ki energija će učiniti ostalo, bez ikakvog usmjeravanja strujeći kroz ruke iscjeljitelja. Energija posjeduje inteligenciju koja nadmašuje ljudsku i ići će tamo gdje je potrebna.

Moja je želja da svi ljudi iskuse što je REIKI, jer je mene učinio sretnim, a to želim i vama.

Pozivam sve koji bi htjeli pomoći sebi i drugima da nauče ovu metodu.

Za više informacija kliknite na link kontakt.

Srdačan pozdrav!

Dean Jambrošić