Reiki škola

 

    Od danas imate mogućnost da izučite sve do najvećeg.

 

REIKI TEČAJ I.  STUPANJmlin

REIKI u prijevodu s japanskog znači univerzalna životna  energija (rei-životna, ki-energija). Radi se o suptilnoj energiji koja sve održava na životu i bez koje ništa ne bi postojalo. Tvorac Reikija  je dr. Mikao Usui koji je krajem 19. stoljeća u suptilnom traganju za primjenom te energije, osvijestio tu duhovnu tehniku iscjeljivanja.

REIKI je dio svakog od nas i djeluje uvijek i svuda. Energija iscjeljuje na svim razinama – fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i spiritualnoj. Može ublažiti bol, usklađuje čitav organizam, jača imunološki sustav, potiče dobro raspoloženje, pomaže kod strahova i depresija te u svim drugim područjima života. REIKI podržava sve medicinske terapije i odlično se kombinira s drugim metodama iscjeljivanja.

REIKI je visoko inteligentna energija koja se sama prilagođava  svim potrebama i nije vezana uz nikakvu ideologiju, vjeru ili sektu. Kroz REIKI, čovjek se duhovno razvija i spiritualno napreduje. Svako ljudsko biće posjeduje REIKI energiju koju samo treba aktivirati i otvoriti.

Kod osobe koja je inicirana u reiki iscjeljitelja, energetski kanali su otvoreni reiki usklađivanjima i očišćeni od blokada. Osoba tada prima pojačanu životnu energiju ili ki za svoje osobno iscjeljivanje i postaje povezana s izvorom univerzalnog kija. Sve što je živo sadrži ki, a reiki usklađivanjima primatelj pojačano prima tu energiju iz beskrajnog izvora. Nakon primanja prvog usklađenja, iniciranjem u I. stupanj reikija, primatelj postaje kanal za tu univerzalnu iscjeljivačku energiju. Od inicijacije pa do kraja života sve što osoba treba učiniti da bi se povezala s iscjeljivačkim kijem jest polaganje ruku na sebe ili nekog drugog i ki će automatski poteći kroz nju. Sama inicijacija povećava životnu energiju osobe koja ju je primila. U nekoliko kratkih minuta (koliko traje proces iniciranja), primatelj dobiva dar koji zauvijek mijenja tijek njegovog života na pozitivan način. Inicijacije nisu iscjeljivački tretmani već staraju iscjeljitelja. Kod I. stupnja reikija primatelj prima prvo usklađenje, a ukupno postoje četiri usklađenja.

REIKI se dijeli na tri stupnja. U I. stupnju reikija samo usklađenje iscjeljuje nelagode na fizičkoj razini osobe koja ga prima. Njeno se fizičko zdravlje često mijenja u mjesecima nakon inicijacije. Tretmani I. stupnja služe primarno za samoiscjeljivanje i iscjeljivanje druge osobe koja je fizički prisutna. To je direktno iscjeljivanje i pritom iscjeljitelj mora polagati ruke direktno na sebe ili drugu osobu. Nakon početne inicijacije/usklađenja dovoljno je da osoba postavi ruke na bolno mjesto ili da učini potpuni tretman, a ki energija će učiniti ostalo, bez ikakvog usmjeravanja strujeći kroz ruke iscjeljitelja. Energija posjeduje inteligenciju koja nadmašuje ljudsku i ići će tamo gdje je potrebna.

Moja je želja da svi ljudi iskuse što je REIKI, jer je mene učinio sretnim, a to želim i vama.

Pozivam sve koji bi htjeli pomoći sebi i drugima da nauče ovu metodu.

Za više informacija kliknite na link kontakt.

Srdačan pozdrav!

Dean Jambrošić

 

Edukacija duhovnih iscjelitelj

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 1. Stupanj

Uključujući Reiki 1. stupanj također na životinjama + nauka o metamorfozi.

1.- dnevni seminar – 3.500,00 HRK / 464,53 EUR

„Duhovno iscjeljivanje putem Reiki put je Tvojega  srca“

Osnove i inicijacija u energije duhovnoga  iscjeljivanja “Poretka Novoga doba” za iscjeljivanje svega produhovljenoga. Kroz emocionalnu detoksikaciju stvarate se nanovo! Svi možete postati poslanici svjetla! Sami možete činiti čuda! Putem te „Nove“ iscjeliteljske snage čovjek se oslobađa za mentalno-duhovni razvoj i spiritualni razvoj uvjetovan evolucijom u koje sada konačno smije uroniti svako ljudsko biće! Duhovno iscjeljivanje s Reiki je božanska istina.

U edukaciji duhovnih iscjelitelja 1. stupanj sadržan je veoma značajan Seminar metamorfoze.

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 2. stupanj

uključivši Reiki 2. s otpuštanjem prirođenih blokada i prevladavanjem prostorno/vremenskoga kontinuuma. Iscjeljivanje na daljinu i još mnogo toga.

Iscjeljivanje na najvišoj dimenziji! Neka se događaju čuda!

1.- dnevni seminar – 3.500,00 HRK / 464,53 EUR

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 3. stupanj

Lijekovi, iscjeliteljski štapovi i tehnika mjerenja, liječenje kristalima, mentalna kirurgija.

1.- dnevni seminar: 3.500,00 HRK / 464,53 EUR

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 4. stupanj

Izrada programiranih iscjeliteljskih pomagala i iscjeliteljskih karti – Duhovna alkemija i transformacija zračenja!

1.- dnevni seminar: 3.500,00 HRK / 464,53 EUR

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 5. stupanj

Seminar za zaštitu od štetnih zračenja i uklanjanje smetnji.

1.- dnevni seminar: 3.500,00 HRK / 464,53 EUR

Postajete duhovni alkemičari! Izučiti ćete fenomen uklanjanja smetnji u kući, kao i produbljeno rukovanje s našim rašljama na osnovu kojih se vidi djelovanje i uklanjanje štetnog zračenja.

 

Edukacija duhovnih iscjelitelja 6. stupanj i Reiki Majstor

Edukacija iscjelitelja za ispravljanje – Dovršenje! Duhovno uspravljanje kralježnice!

+ Inicijacija u REIKImajstor 2. dana: cijena 4.000,00 EUR + 1000,00 EURT

Izvorno „Božje uspravljanje“ također ispravljanje, uspravljanje kralježnice,

nazvano duhovno ispravljanje ili uspostava Božanskog reda.

Edukacija za čudotvorca! Postani očevici čuda, kojima se čovjek može samo diviti!

 

A potom naučite ostvariti ih! Svijetu su potrebna čuda! Svijet tebe treba !

Cijene u 2022. godine
Sve dalje informacije naći čete na www.nova-energija.hr  

ili na stranici od Anne Hübner: www.heilerschule.org

 

SRDAČNO VAŠ DEAN JAMBROŠIĆ