O meni

U 2008 godini u Čakovcu u području terapeutske djelatnosti, koja obuhvaća iscjelitejski rad u području energetske medicine osnovana je tvrtka “Nova energija”, čiji osnivatelj i voditelj je spiritualni majstor Reiki-a i učitelj duhovnog iscjeljivanja, Dean Jambrošić.

Na polju energetske medicine Dean Jambrošić je jedini učitelj i terapeut na području Hrvatske, odnosno na temelju obrazovanja koje je stekao u Njemačkoj, u školi Anne Hübner i Tanja Aeckersberg , jednih od poznatijih iscjelitelja novog doba.

U osnovni dio moje terapeutske aktivnosti spada provjerena metoda ispravljanja čovjekovog tijela, i to metodom duhovne korekcije spuštenog zdjeličnog ustroja. Na taj se način postiže izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena, atlasa i izravnavanje kralježnice (koliko tijelo dozvoli). Pritom je važno naglasiti da se ovaj postupak izvodi bez dodirivanja tijela, manipulacije kostima i bolnih reakcija, već samo snagom inteligentnog duha, a rezultat je uklanjanje uzročnog lanca svih energetskih blokada na duhovnoj i  tjelesnoj razini. Takvo je ozdravljenje potrebno svakom čovjeku, bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja – ističe učitelj duhovnog iscjeljivanja Dean Jambrošić, uz pojašnjenje da je ispravljanje kralježnice multidimenzionalno proširenje svijesti u smjeru individualnog ozdravljenja na svim razinama ljudskog postojanja, koje dovodi ljudski duh u prirodni božanski poredak. Tijelo se samo na taj način može dovesti u red, a životna energija usmjeriti u pravcu ozdravljujućeg mehanizma. Ispravljanje tijela je ispravljanje duha, što je osnova za cjelovito ozdravljenje. One koji inače imaju problema s ispravnim držanjem tijela, ali i ostalim bolestima, pozivam da mi se jave, bez obzira na uzrok i stupanj oboljenja. Ova metoda uspješno se  primjenjuje i kod duševnih smetnji, to jest u svim životnim krizama, a primjena je moguća i preventivno kod ljudi svih dobi od djece do odraslih u visokoj starosti naglašava Dean Jambrošić, koji kao neposredni dokaz učinkovitosti svoje duhovne terapije fotografski bilježi razliku u dužini nogu prije tretmana i nakon uspostave božanskog reda.

Metodom duhovne korekcije bez dodirivanja tijela, manipulacije kostima i bez boli, Dean Jambrošić ravna kralježnicu i ramena, izjednačava dužinu nogu te uklanja uzročni lanac svih energetskih blokada na duhovnoj i tjelesnoj razini. Tako već nakon prvog tretmana pacijenti osjećaju znatno psihofizičko olakšanje.

Ovakvo duhovno i tjelesno ozdravljenje potrebno je svakom čovjeku, bez obzira na uzrok i stupanj bolesti. Može se primjenjivati preventivno kod djece, mladih i odraslih. Putem ispravljanja operacije na kukovima, kralježnici i zglobovima mogu se izbjeći.

Uspostava „Božanskog reda“ može se primijeniti i kod duševnih bolesti, depresija te u slučajevima međusobnih konflikata.