Edukacija duhovnih iscjelitelj

Edukacija duhovnih iscjelitelja 1. Stupanj

Uključujući Reiki 1. stupanj također na životinjama + nauka o metamorfozi /preobrazbi/

1.- dnevni seminar – 3500HRK = 464,53 EUR (1EUR=7,5345HRK)

„Duhovno iscjeljivanje putem Reikija put je  Tvojega  srca“

  • Osnove i inicijacija u energije duhovnoga  iscjeljivanja “Poretka Novoga  doba” za iscjeljivanje svega produhovljenoga
  • Kroz emocionalnu detoksikaciju stvarate se nanovo!
  • Svi možete postati poslanici svjetla! Sami možete činiti čuda!

Ovom edukacijom stječete pristup božanskoj, spasonosnoj energiji, koja odmah nakon što vas iniciram, teče kroz vas i vaše ruke. Usklađuje se bitno povećanje vašeg titranja i životnoga energetskoga potencijala jer vi ste sada povezani sa svojim višim dijelovima sebe i crpite kozmičke sile! Duhovno iscjeljivanje s Reikijem uvijek i svugdje služi dobru.

Najprije u vama samima, a zatim kod onih koje iscjeljujete. Iscjeljujuća energija može ublažiti bolove, harmonizira cijeli organizam, pojačava imunološki sustav, povećava energiju i dobre osjećaje, pomaže kod strahova, jada, briga i tužnih raspoloženja, sindroma sagorijevanja /sindrom Burnout/ i beskonačno mnogo toga! Duhovno iscjeljivanje putem Reikija može biti od pomoći kod svih medicinskih liječenja i izvanredno je prikladno kao dopuna za druge metode liječenja.

Duhovno iscjeljivanje s dodatnom snagom Reikija transformira visoko inteligentnu samoregulirajuću energiju, koja se usmjerava prema svim potrebama i ispunjava točno ono, što je u stanovito vrijeme potrebno. Stoga je potpuno isključeno da bi se s tom energijom ikada moglo učiniti nešto krivo. Sve uvijek služi najboljem!

Ovom edukacijom stječete pristup božanskoj, spasonosnoj energiji  koja odmah nakon što Vas iniciramo, teče kroz vas i vaše ruke. Usklađuje se bitno povećanje vašeg titranja i životnoga energetskoga potencijala  jer vi ste sada povezani sa svojim višim dijelovima sebe i crpite kozmičke sile! Duhovno iscjeljivanje s Reikijem uvijek i svugdje služi dobru. Najprije u vama samima, a zatim kod onih koje iscjeljujete. Iscjeljujuća energija može ublažiti bolove, harmonizira cijeli organizam, pojačava imunološki sustav, povećava energiju i dobro osjećanje, pomaže kod strahova, jada, briga i tužnih neraspoloženja, sindroma sagorijevanja /sindrom Burnout/ i beskonačno mnogo toga! Duhovno iscjeljivanje putem Reikija može biti od pomoći kod svih medicinskih liječenja i izvanredno je prikladno kao dopuna za druge metode liječenja. Duhovno iscjeljivanje s dodatnom snagom Reikija transformira visoko inteligentnu samoregulirajuću energiju  koja se usmjerava prema svim potrebama i ispunjava točno ono, što je u stanovito vrijeme potrebno. Stoga je potpuno isključeno da bi se s tom energijom ikada moglo učiniti nešto krivo. Sve uvijek služi najboljem!

Putem te „Nove“ iscjeliteljske snage čovjek se oslobađa za mentalno-duhovni razvoj i spiritualni razvoj uvjetovan evolucijom u koje sada konačno smije uroniti svako ljudsko biće!

Duhovno iscjeljivanje s Reikijem je božanska istina, koja mene – Deana – usrećuje svaki dan! Isto želimo vama!

U edukaciji duhovnih iscjelitelja 1. stupanj sadržan je veoma značajan Seminar metamorfoze.

Metamorfoza je kao preobrazba gusjenice u leptira. Samo s takvim načinom razmišljanja stvarate transformaciju i obnovu u sebi i drugima! Metamorfna masaža je neovisno učenje  koje se također može identificirati kao proširenje refleksologije. Razlika je u tome, što praktičar metamorfoze ne utječe na bolesti, već radi samo na prenatalnom obrascu – vremenu u kojem se manifestiraju naše unutarnje snage i slabosti.

Seminar osposobljava učenika da nakon edukacije podučava druge ljude, azavršava ispitom. Praktičar svu svoju pažnju usmjerava na životnu silu koja protječe kroz vremensku strukturu, čime se mogu promijeniti negativne osobine, blokade i opterećenja. Ova vrlo učinkovita masaža izvodi se nježno na rukama, nogama i glavi. Uspijeva preobrazba od onoga što jesmo u ono što možemo biti.

Učenje o metamorfozi je stoga važan dio naše edukacije duhovnih iscjelitelja 1. stupnja. Oni naši učenici koji su svoju edukaciju već počeli po starom sustavu, mogu Seminar metamorfoze napraviti naknadno po cijeni od 1500 kuna .

Edukacija duhovnih iscjelitelja 2. stupanj

uključivši Reiki II. s otpuštanjem prirođenih blokada i prevladavanjem prostorno / vremenskoga  kontinuuma.Iscjeljivanje na daljinu i još mnogo toga.

1.- dnevni seminar – 3500HRK = 464,53 EUR (1EUR=7,5345HRK)

Neka se događaju čuda!

Znatno proširena edukacija po energijama „Poretka Novog doba“. Inicijacija u „Nove energije iscjeljivanja“  koje ne mogu biti jasnije i pronicljivije. Jako puno praktičnoga rada! Proširenje edukacije duhovnih iscjelitelja 1. stupnja. Znanje o spiritualnim zakonitostima s izbavljenjem karme. Iscjeljivanje s iscjeljivačkim simbolima Novog doba.

Iscjeljivanje na daljinu u najvišoj dimenziji!

Dajem Vam  znanje i sigurnost kako bi mogli sveobuhvatno pomagati, a to je ono najvažnije što iscjelitelju treba. Bez sigurnosti, bez da se iscjelitelj može osloniti na uspjehe svojeg učitelja, nikada neće postići onu veličinu koja mu je potrebna da bi bio uspješan!

Ovaj stupanj vas putem daljnjih inicijacija i učenja o osnaživanju snage s energijama „Novog doba“ osposobljava za mentalno iscjeljivanje i probijanje u područja najviših promjena na svim razinama tijela. Snažnim podizanjem energije (svjetlosne snage) biti će mogući tretmani na daljinu  jer vi učite kako inteligentni um pobjeđuje materiju.Sami postavši ta sveta, iscjeljujuća snaga, možete otpustiti blokade, traume, zdravstvene smetnje na mentalnoj, tjelesnoj, duhovnoj i spiritualnoj razini. Ovi uzbudljivi  doživljaji promijenit će cijeli vaš život. Tako je moguće konfliktne odnose pretvoriti u dobre za sve sudionike. Kidat ćete lance bilo kakvih ograničenja. Ovaj seminar je vrlo intenzivan, jer produbljujemo praktičan rad. Počinje prekrasno putovanje u božansku avanturu. Čekaju vas mnogi duhovni darovi!U sebi doživljavate “novo značenje”. S iscjeljujućom moći treba aktivno raditi. Provodite svakodnevne samotretmane, ili još bolje tretmane drugih, uključujući životinje i biljke. Mi posredujemo visoku energetsku povezanost i kod dolaska na sljedeći 3. stupanj kanal bi trebao biti dobro propustan. To stvarno usrećuje! Duhovno iscjeljivanje Reikijem oslobađa od postojanja žrtve (iscjeljivanje štitnjače) i vodi vas u zahvalnost i bezuvjetnu ljubav prema Bogu!

Ovaj stupanj vas putem daljnjih inicijacija i učenja o osnaživanju snage s energijama „Novog doba“ osposobljava za mentalno iscjeljivanje i probijanje u područja najviših promjena na svim razinama tijela. Snažnim podizanjem energije (svjetlosne snage) biti će mogući tretmani na daljinu, jer vi učite kako inteligentni um pobjeđuje materiju.Sami postavši ta sveta, iscjeljujuća snaga, možete otpustiti blokade, traume, zdravstvene smetnje na mentalnoj, tjelesnoj, duhovnoj i spiritualnoj razini.

Ovi uzbudljivi  doživljaji promijenit će cijeli vaš život. Tako je moguće konfliktne odnose pretvoriti u dobre za sve sudionike. Kidati ćete lance bilo kakvih ograničenja. Ovaj seminar je vrlo intenzivan, jer produbljujemo praktičan rad. Počinje prekrasno putovanje u božansku avanturu. Čekaju vas mnogi duhovni darovi!U sebi doživljavate “novo značenje”. S iscjeljujućom moći treba aktivno raditi. Provodite svakodnevne samotretmane, ili još bolje tretmane drugih, uključujući životinje i biljke. Mi posredujemo visoku energetsku povezanost i kod dolaska na sljedeći 3. stupanj kanal bi trebao biti dobro propustan. To stvarno usrećuje!

Duhovno iscjeljivanje Reikijem oslobađa od postojanja žrtve (iscjeljivanje štitnjače) i vodi vas u zahvalnost i bezuvjetnu ljubav prema Bogu!

Edukacija duhovnih iscjelitelja 3. stupanj

Lijekovi, iscjeliteljski štapovi i tehnika mjerenja, liječenje kristalima, mentalna kirurgija

Cijena seminara: 3500HRK = 464,53 EUR (1EUR=7,5345HRK)

Lijekovi, iscjeliteljski štapovi, dijagnoza razine tijela

Putem inicijacije vi postajete kanal za prihvat najveće moguće iscjeliteljske energije, koja odgovara vašim potrebama, vašem stanju razvoja i svijesti. Svojim traženjem sami određujete energetski potencijal, koji vam neiscrpno pritječe iz izvora. Prepoznajete beskonačni duh dobra, harmonije i iscjeljivanja. Samosvjesno stojite iznad stvari kao oruđe Božje. Kroz svoje ruke dopuštate da se događa ono što je ispravno za vas i sve koji trebaju vašu pomoć. Glas vašega  srca određuje vaš put. Mi vas vodimo u svijest Božju. Kroz vas se može ispuniti iscjeljivanje svega produhovljenoga.

U ovoj vrlo intenzivnoj edukaciji iscjelitelja svjesno težimo određenoj jednostavnosti, jer je to ključ uspješnog iscjeljivanja. Ako ste svjesni svoje snage, priučene tehnike su još samo minimalno primjenjive! Koristite svoju intuiciju, svoj osjećaj i viđenje u unutarnjem razmatranju, trenirajte svoj medijalitet i dar zapažanja. Ako vam se transparentno ljudsko biće otkrije uz pomoć naših iscjeliteljskih štapova, možete prepoznati i otpustiti blokade, kao i primijeniti mentalnu kirurgiju. Crpite iz mnoštva svojih beskrajnih mogućnosti, sadržanih u sebi. Mi ćemo vam ih pokazati!

Preduvjet je pohađanje edukacije duhovnih iscjelitelja2. stupnja  i već odrađeno poprilično vrijeme praktičnoga rada. “Ako je u Tebi probuđena želja za iscjeljivanjem, Bog svoju nadarenost već prelijeva na Tebe.”

Iscjeljivanje kristalima i mentalna kirurgija

Osjetite energiju kristala, čiji dijelovi su u vama!

Pomoću jednoga kristalnoga štapa kojeg čete izabrati sami (moj poklon), a koji će kao produhovljeno biće postati vaš prijatelj pomoćnik, kroz nekoliko sekundi ćete otpustiti blokade i saznati kako se na fizičkoj i duhovnoj razini usmjereno operira kod određenih edukativnih i životnih tema, a da bi se iznutra i izvana stvorila iscjeljujuća harmonija. Ovdje učite uspostavljati ravnotežu čakri, oslobađati stanične mehanizme vremenske memorije podvrgnute evolucijskom procesu od tuđih programa, kontrola, genskih manipulacija i naslijeđenih obrazaca (alergije) i još mnogo toga, unatrag do predaka.

Čišćenje aure i popravak aure, čišćenje rana i ozljeda dietil-eterom iz prošlosti (svih negdašnjih vremena), daljnji su važni elementi iscjeljivanja kojima se mora vladati, ako čovjek želi raditi kao odgovorni duhovni iscjeljitelj. Nadalje ćete naučiti koristiti kristalne folije, koje od 4.stupnja možete proizvoditi i sami. Stvorite mjesta kristalne moći i osvijetlite energije “Novog doba”, kako bi vam iste mogle prodornije utrti vaš iscjeliteljski put! Ovo veličanstveno znanje upotpunjuje vaš rad sa svijetlom i može se smatrati jakim izravnim ubrzivačem vašega daljnjega razvoja!
“Nova” povećanja energije čekajuna vas!
Postajete poslužitelj svjetlosti! Svjetlo je život! Gdje je život, tamo je Bog!

Edukacija duhovnih iscjelitelja 4. stupanj

Izrada programiranih iscjeliteljskih pomagala i iscjeliteljskih karti – Duhovna alkemija i transformacija zračenja!

Cijena seminara: 3500HRK = 464,53 EUR (1EUR=7,5345HRK)

Programiranje i priprema iscjeljujućih vibracijskih folija

Ovim seminarom ispunjavamo mnogostruke želje naših učenika koji su preneseno znanje sa seminara za produbljivanje znanja iscjelitelja još jednom doživjeli kao vrlo veliku ekspanziju svijesti, pa žele još više. Najsrdačnije zahvaljujemo na tim predivnim povratnim informacijama jer je to velika potvrda za nas i za naš blagoslovljeni rad. Da, točno je: kroz našu praksu iscjeljivanja, naše se znanje stalno proširuje. Stoga je jasno  da vam želimo pomoći aktualizirati vaše znanje. Dakle, što vas očekuje na  4. stupnju edukacije duhovnih iscjelitelja? Snažna energetska veza ispunit će vam ulazak na najviše razine vašeg “svjesnog BIĆA”, što će vam omogućiti trajno programiranje objekata s iscjeljujućom vibracijom. Uspostaviti će se prekrasne, sveobuhvatno iscjeljujuće folije, vezane uz određene teme.

Nažalost, ne smijemo opisati sve, onako kako se stvarno ostvaruje, jer lijekove zakonski mogu propisivati samo liječnici! Ali vam smijemo jamčiti da je naš edukativni program toliko sadržajan da se ga ne može uspoređivati s onim do sada postojećim. Imajte povjerenja i upustite se u avanturu – u otkrivanje svoje sustvaralačke snage!


Postati ćete elektrana ljubavi. Ljubav je život! Bog je ljubav! Ljubav iscjeljuje!

Edukacija duhovnih iscjelitelja 5. stupanj

Seminar za zaštitu od štetnih zračenja i uklanjanje smetnji.

Cijena seminara: 3500HRK = 464,53 EUR (1EUR=7,5345HRK)

Postajete duhovni alkemičari!

Izučiti ćete fenomen uklanjanja smetnji u kući, kao i produbljeno rukovanje s našim rašljama na osnovu kojih se vidi djelovanje i uklanjanje štetnog zračenja.

Da bismo  se povezali s odgovarajućim energijama, vrši se inicijacija sile pomoću koje se može jamčiti trajna postojanost uklanjanja smetnji i zaštite od štetnih zračenja. Elektrosenzibilnost je tema koju su znanstvenici u Njemačkoj konačno uključili u svoj istraživački program. Ono što oni naslućuju pod imenom “Nova fizika”, za nas je već rješivo. Postupak i transformacija „Dopustite  da nastanu mjesta snage“ temelje se na priopćenjima kroz duhovni svijet koje je medij Anne i učiteljica visoke radiestezije za iscjelivačka zanimanja primila 1995., a Dean dobio 2007. godine. Ovdje se također radi o uklanjanju štetnih zračenja kod negativnoga energetskoga utjecaja na čovjeka.

Praktične vježbe izvodimo kod visokonaponskih vodova i jako ozračenih mjesta. Čekaju Te mnoge nove spoznaje o do sada “tajnom znanju”! Moguće postaje čak i reprogramiranje amalgama i zubnih metala (često i vidljivo). Nije dovoljno znati, mora se i primjenjivati.

Nije dovoljno htjeti, mora se i učiniti!

Reiki III. stupanj Reiki-MAJSTOR

Cijena seminara: 7540 HRK / 1000,00 €UR

Inicijacija za majstora i rad s vrlo visokom majstorskom titrajućom energijom otvara vam nove horizonte. Božanska alkemija čini vašu individualnost sjajnom poput promjene iz olova u zlato. Što se tiče vaših iscjeliteljskih sposobnosti, bit ćete povezani s najvišim dimenzijama. Vaša svijest se usredotočuje na to da postanete jedno s tom božanskom moći koja se sada osjetno nalazi u vama.
Školovanje duhovnih iscjelitelja-Reiki majstora/učitelja ove cjelokupne edukacije omogućiti će vam da od sada sami poučavate i poduzimate energetske inicijacije.
Preduvjet za sudjelovanje je: Reiki 1. stupanj i Reiki 2. stupanj. S Reikijem 2. stupanj je trebalo aktivno raditi najmanje 1/4 godine, jer vrlo jako energetsko povezivanje kod inicijacije majstora/učitelja zahtijeva propusnu podlogu. Hvala!

Božanski Duh u duhovnom iscjeljivanju Reikijem djeluje kroz Tvoje srce ispunjeno “ljubavlju prema svijetu”!

Edukacija duhovnih iscjelitelja 6. stupanj

Nema edukaciju u 6. stupanj bez Reiki-majstora, obavezan!

Edukacija iscjelitelja za ispravljanje – Dovršenje! Duhovno uspravljanje kralježnice!

Cijena: 30.139,00 HRK / 4.000,00 €UR, Pojedinosti na upit. (1EUR=7,5345HRK)

Izvorno „Božje uspravljanje“ također ispravljanje, uspravljanje kralježnice, nazvano duhovno ispravljanje ili uspostava Božanskog reda.

Edukacija za čudotvorca!

Fenomenalni pobjednički pohod protiv bolesti naroda br. 1, “Križa s križem” i otpuštanje svega što je čovjeka evolucijski uvjetovano mentalno i duhovno zgrbilo /iskrivilo/ može okruniti i Tvoje sposobnosti duhovnoga  iscjelitelja!

Znanje o tome kako otpustiti prirođene blokade iz svih prethodnih života i nanovo koordinirati protok ponašanjem reguliranih signala u staničnoj zajednici organizma, predstavlja “Duhovno ispravljanje kralježnice” kao jedan od najznačajnijih “napredaka duhovnog iscjeljivanja“ u cijelom svijetu!

Ova opsežna edukacija namijenjena je onima koji već rade u iscjeljujućim profesijama, koji žive prema duhovnim zakonima i mogu ih podučavati, kao i  predstavljati inteligentni um dobra. Riječ je o seminaru s puno praktičnoga  rada u mojem centru, sve dok ne budete pripremljeni za sveti rad na svim područjima. Nakon toga nastupa intenzivna praksa. Daljnje informacije o tome dati ćemo nakon osobnoga  upoznavanja prigodom predstojećih seminara!

Inicijacija i povezivanje snage za to može se primiti samo ako je zajamčena zdrava energetska osnova za tu visoku razinu vibracija energije, takvu kakvu je mi posredujemo. Ova inicijacija je neusporedivo prodorna – na kraju krajeva, žarulju od 100 W ne možete spojiti na utičnicu 1000 W. Rasprsnula bi se! Ovdje u odnosu na učenika imamo najveću odgovornost. Stoga su seminari prethodnih stupnjeva s kontinuiranim povećavanjem energije OBVEZNI za SVAKOGA!

Preduvjeti su: kompletna edukacija za duhovne iscjelitelje, po mogućnosti i posebni seminari kod Deana se oni savršeno nadopunjavaju s našim radom! Ako želite postati uspješan iscjelitelj, potrebno vam je znanje! Mnogo iskustva u ophođenju s iscjeliteljskim energijama i neutaživa želja u srcu, koje nastoji tu zadaću ispuniti u ljubavi i predanosti služeći svojim bližnjima. Učenik treba težiti vlastitoj iscjeliteljskoj praksi i profesionalnom radu kao iscjelitelj. Kada ste educirani za čudotvorca, više ništa nije kao što je bilo prije! Darovi su tada i zadatci! Energija Novoga  poretka  koja se očituje stvaranjem Božjeg reda može pripadati i vama! Potrebni ste kao nositelji svjetla! Energetsko povezivanje preko Deana Jambrošića u “Novu iscjeliteljsku energiju” jamči promjene u svim sustavima ljudskoga  organizma. Dean radi na životnoj pruzi i doseže stanične mehanizme vremenske memorije u DNK sustavu, čime životna matrica svih tijela prima novo programiranje! Nadalje, radi se o globalnom duhovnom iscjeljenju kolektivne svijesti cijeloga našega planeta. Edukacija duhovnih iscjelitelja je stoga mnogo više nego što se ovdje može opisati. To jednostavno nadilazi našu sposobnost predočivanja! Nakon ispravljanja, svatko daje svoj energetski doprinos za postizanje mira u svijetu. Nakon ispravljanja kralježnice, čovjek nadilazi svoj bitak žrtve, kao i svoj dupkom puni program nosioca tereta, da konačno bude slobodan za život u ljubavi!

U Tanjinoj knjizi nalaze se najbolji savjeti kako zadržati to stanje tijekom cijelog života!
Postanite očevici čuda, kojima se čovjek može samo diviti!
A potom naučite ostvariti ih! Svijetu su potrebna čuda! Svijetu trebate vi!

Učenicima iz drugih škola koji još nisu u potpunosti uronjeni u Reiki energiju i kojima nedostaje sigurnosti, jer su otkrili da moji učenici imaju veću povezanost snage od njih samih, preporučamo naknadnu inicijaciju sudjelovanjem na seminaru u našoj školi.

Cijena seminara je ista, jer naše edukacije sadrže mnogo više materijala za učenje i stoga nisu usporedive s onim što je naučeno negdje drugdje.