METAVITAL, Oberon

METAVITAL  HUMAN TS

INFORMACIJE ZA KLIJENTA

Doći do temeljnog uzroka, djelujući izravno i ciljano. Tako danas funkcionira dobrobit: MNLS sustavi postavljaju nove standarde u neuropatiji. Dijagnostičkom i terapijskom sustavu.

Mjerenja do najdubljih struktura.

Metavital HUMAN sustav omogućuje mjerenja od organa na najvišoj razini do dubokih struktura sustava sintetizacijeadenozintrifosfata. Na taj se način bolesti ne mogu liječiti samo površno, već se mogu uočiti izravno u njihovom podrijetlu, a liječenje se može započeti u najdubljoj strukturi.

Skenirati

Skeniranje s METAVITAL HUMAN provodi se Posebnim slušalicama sa senzorima okidača biofotona.

Virtualne slike organa prikazuju rezultate skeniranja na zaslonu računala.

Dijagnostika

Na temelju slika organa i sveobuhvatne baze podataka, vaš terapeut ili savjetnik može odmah učitati rezultate i o njima izravno s Vama prodiskutirati.

Plan terapije – priprema

Već na prvom tretmanu možete, između ostalog, dobiti popis hrane i pripravaka – te detaljnu preporuku i savjete.

Što je informacijska medicina?

Stanice, tkiva i organi imaju vrlo individualnu frekvenciju. Emitiraju te primaju vibracije iz drugih stanica. Ta razmjena informacija omogućuje, npr. Da se između organa tj. zdravstvenog stanja šalju podaci strukture i funkcije.

Ako je ova komunikacija poremećena, može se razviti bolest simptomi su posljedica takvog poremećenog informacijskog procesa. Kao orkestar koji više ne svira skladno zajedno.

Cilj je stvoriti sklad i vratiti izgubljeni poredak. Umjesto zamjene instrumenata ili izostavljanja nekih, glazbenici će biti obučeni na ponovnu suradnju kako bi ponovo svirali skladnu melodiju.

Pozitivne misli i osjećaji, prirodna prehrana, vježbanje i sport, meditacije ili MNLS sustavi tvrtke Metavital mogu biti pomoći organizmu da ponovo uvježba zvuk i vrati se u sklad.

Kontaktirajte nas i raspitajte se o brojnim mogućnostima za vaše zdravlje pomoću METAVITAL HUMAN sustava.

MNLS sustav

METAVITAL HUMAN

je daljnji razvoj OBERON@ sustava. U svijet je 2006. godine uvedena jedinstvena tehnologija temeljena na biofotonu koja je zamijenila metodu elektromagnetskog mjerenja. METAVITAL HUMAN je certificirani sustav za informacijsku medicinsku dijagnostiku i terapiju.

Što su MNLS sustavi?

Sustavi “Višedimenzionalne nelinearne spektrografije” (skraćeno MNLS) linije proizvoda METAVITAL HUMAN, medicinski su Certificirani sustavi koji se koriste za informacijsku medicinu te razvijenu dijagnostiku i terapiju.

Oni omogućuju pogled na strukturno i funkcionalno stanje organskih sustava kroz odabrane organe sve do unutrašnjosti stanice.

Uz pomoć sveobuhvatne baze podataka, možemo reagirati i ciljano odgovoriti na posebna pitanja, npr. nakon kontaminacije (biljke, teški metali, kemikalije, elektrosmog, geopatija), psihološko stanje ili netolerancije na hranu.

Metavital

Dijagnostički i terapijski sustavi

Vaša prednost zdravstvenih savjeta s Metavital Human

  • Ugodna i brza analiza.
  • Pronalaženje uzroka umjesto suzbijanja simptoma.
  • Razumljivi rezultati kroz detaljne i smislene slike.
  • Skraćivanje vremena i troškova ciljanim pregledom.
  • Ispitivanje učinka pripravaka.
  • Izrada pojedinačnog popisa hrane

MetavitalHuman TS – Oberon prvi sken i tretman traje cca. 2h,
cijena od 250,00 € = 1883,63 HRK, za postojeće klijente
Novi klijenti: Obavezno izravnavanje tijela prije tretmana s Oberon 350,00 € = 2637,08 HRK.
Dodatni tretman obračuna se od 100.- € =753,45 HRK za 1 sat.