Tretman duhovnog iscjeljivanja

Duhovno iscjeljivanje

kod Deana Jambrošića.

Najveća pomoć za Vas je sudjelovanje u  “tretmanu duhovne korekcije spuštenog zdjeličnog ustroja”. Na taj tretman izravnavanja potrebno je doći samo jednom!
Ukoliko se odlučite za ovaj tretman može se bez dvojbe reći da će on predstavljati  jako važan dan u Vašem životu.

Postupak tretmana:
Iscjeljenje se provodi pojedinačno ili u grupi čime se kroz razine svih sudionika podiže svijest duha. Božanski plan ravnanja tijela je jedinstven za sve koji imaju iskrenu želju za provođenjem istog. Sami ćete biti svjedok čudesnog iscjeljenja, iskustva čijeg možete razmjenjivati s drugim klijentima. No to nije sve, pritom se događa mnogo više toga! Vaš iscjelitelj Dean Jambrošić, sa svojim pacijentima radi  na energetskoj razini toliko dugo koliko je potrebno. Dean Jambrošić kao iscjelitelj ne radi prema broju tretmana već koliko je potrebno za svakog individualno.

Odvojite 1-2 sata vremena za individualni tretman, a za grupni po potrebi i duže!
Vaše duhovno iscjeljenje sastoji se od četiri dijela koja se provode na dan tretmana.

1. dio:
Pripremni razgovor!

“Duhovna korekcija spuštenog zdjeličnog ustroja s izravnavanjem kralježnice“

predstavlja rješavanje blokada na duhovnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini.

Cilj tretmana je da se duh čovjeka dovede u “Božanski red” čime se tijelo dovodi u svoje prirodno stanje. Tijelo i um klijenta tretiraju se snagom univerzalnog uma na način da se aktivira životna energija koja postepeno dovodi do ozdravljenja.

Kralježnica je temelj prenatalnog uzorka, koja od prve stanice prima informacije i djeluje kao memorija svih emocija kroz koje pojedinac/čovjek cijeli život uči. Emotivni nesklad u odnosu na svijest poništava se kroz proces ravnanja kralježnice, tako da je moguće da se napravi potpuno nov životni uzorak.

Prije samog tretmana bit ćete podvrgnuti kratkom pregledu tijela prilikom kojeg će g. Jambrošić, koji se specijalizirao na spušteni zdjelični ustroj, kralježnice i skoliozu, izmjeriti i fotografirati Vaša stopala, po potrebi ramena ili leđa, kako bi promjene nastale za vrijeme tretmana zauvijek ostale dokumentirane.

2. dio:
Čišćenje od štetnog zračenja!

Čišćenje od štetnog zračenja  predstavlja oslobođenje od nevidljivih otrova,

kojima se također pripisuje kiselost tjelesnih tekućina (reumatizam, giht, itd..)

U svim tretmanima energetsko tijelo se čisti od negativnog zračenja i zagađenja teškim metalima.

Duhovni iscjeliteljski rad g. Jambrošića započinje sveobuhvatnim čišćenjem (filtriranje i otklanjanje) negativnih energija. Svaka misao je oblik energije koja se tijekom života nakuplja u tijelu – negativni oblik energije uzrokovan proklinjanjem, kletvama, krivnjom, kontroliranjem čovjeka, strahom itd. Proces ozdravljenja duha također uključuje energetsko čišćenje od negativnih zračenja. Svi ti pritisci koji škode tijelu, a često se u čovjekovom tijelu godinama podmuklo nakupljaju, poznati su pod nazivom nevidljiva “pošast čovječanstva”!

3. dio:
Tretman izravnanja!

Putem tretmana Deana Jambrošića ispunjava se jedna od najvećih životnih milosti! Uživajte u izravnavanju spuštenog zdjeličnog ustroja, čime se postavlja novi  “Božanski red” u Vama.

Dozvolite mi da Vam pomognem!

Kroz sveobuhvatnu korekciju spuštenog zdjeličnog ustroja u samo jednom tretmanu postiže se trajno izjednačavanje dužine nogu, poravnavanje ramena i izravnavanje kralježnice i atlasa (koliko tijelo dozvoljava).
To se sve radi isključivo snagom božanskog duha bez dodirivanja ili manipuliranja tijela i kostura.

Da je izravnanje tijela trajno, potvrđuje 25 godina praktičnog iskustva Anne Huebner, Petra Elkunoviz i njihovih učenika na više od 250.000 ljudi, a od 2007. godine na više od tisuću ljudi kod iscjelitelja Deana Jambrošića.

Realizirano ispravljanje i izravnanje putem tretmana g. Jambrošića znači da:

Što Vam Bog jednom da, to ostaje za sva vremena!

Dokaz je vidljiv već nakon prvog tretmana te svatko može osjetiti oslobađajući osjećaj olakšanja. Otpustite svoju napetost i opterećenja!

4. dio:
Tretman iscjeljivanja!

Pojedinačni tretman duhovnog iscjeljivanje Deana Jambrošića.

Nakon uspješnog ravnanja bez obzira na stupanj oboljenja, tijelo je ispunjeno energijom ljubavi i izlječenja.
Vaša nova misao trebala bi glasiti:
Ja sam zdrav, ja sam dobro, hvala ti Bože!

Osnova za sveobuhvatno izlječenje je stvorena!

Svi zainteresirani koji žele saznati nešto više o duhovnom iscjeljivanju, mogu se prijaviti na seminar duhovnog iscjeljenja, tako da i sami mogu postati svjetlosni radnici.

Želim Vam sreću prilikom blaženog procesa ozdravljenja!

Dean Jambrošić